call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian Yangi Sunlight Tuzilishi Materiallari Co., Ltd
Телефон: +86-757-63228326
Е-пошта: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Камен је премазана металне црепова / боја камена пресвучене челични кровни листова

Зашто изабрати новог сунца камен пресвучене Метал кров? Трошак за почетне инвестиције изнад РестТхе од инсталира нови сунце камен пресвучене челик кров можда више него с другим материјалима крововима.

Зграда Далијана за нови сунца материјал Цо., Лтд је један од водећих Кина камене премазни метални кров плочица произвођача и добављача, а и ми смо професионална компанија и фабрика, добродошли да купи ниској цени камени кров плочица, свестран кров, традиционални цреп и велепродаја јефтини производи од нас.


Зашто изабрати новог сунца камен пресвучене Метал кров?


Инвестиција изнад осталих

Почетна цена инсталира нови сунце камен пресвучене челик кров можда више него с другим материјалима крововима. Међутим , власник куће можете да сачувате новац је значајан, јер нова сунца кров ће бити задњи кров икада купите. Нови сунце камен пресвучене челик кров додаје да лепота свој дом и своје навлаке.

"Добар за цео живот" против "Касније"

Просечна живота који није челик кров је око 15 година. На пример, асфалт, или "састав" херпес можете захтијевати поновно опрема за кровове на сваких 10 до 20 година или раније! Упореди то са нови сунце камен пресвучене челик кров који укључује гарантни лист који је добар за животног века (преносиви) власника.

Дај твој А лепота форензика

Шта год је стил, у боји или заврши од вашег тренутног крова, највероватније је нови сунце камен пресвучене челик кров који одговара изглед твој дом. Да ли желите изглед асфалт шиндру, керамичке плочице, Кедар схаке или Слејт, можете да изаберете нови сунце камен пресвучене челик кров који ће побољшати лепота твој дом.

Снагу на дуге стазе

Живот је тешко. Мајка природа је теже, нарочито на крововима који нису челик материјале који почне да се погоршава, одмах након што су инсталирани од излагања штетно ултраљубичасто зрачење сунца, експанзија и контракција као резултат промене температуре и ефекат комади леда, снежне пакет, лед и ветар. Нови сунце камен пресвучене челик кров, међутим, узми екстремним временским условима и и даље изгледају и заштити као нов за цео живот.

Предивно је ефикасан

Тамо није лепа боја и дезена новог сунца камен пресвучене челик крова него што се на први поглед. На пример, бацклит цолор кровови су дизајнирани да ефикасно одражавају топлоту Сунца и смањити потребу да се охлади свој дом током топлих летњих месеци. Лепа како да смање рачунима за енергију.

Заузима за трајност

Ако ти неко рекао да не би требало да буде ходала метални кров чуо, они очигледно не говоре о нови сунце камен пресвучене челик кров. Нам јединствени међусобно повезаних табли дизајн, са поцинкованих челичних конструкција и методе доказана инсталације пружају снажну кров систем који може да буде ходала под нормалним условима.

Процена васе узивање

Када те Успоредите значајке и предности новог сунца камен пресвучене челик крова против свих осталих, видећете да стварно је неупоредиво. Па како си утврдим Шта твоја инвестиција износити? Прво , да нас контактирате. Нам искусни и професионални ће израчунати трошак твој нови кров у зависности од стила нови сунце камен пресвучене челик кровни систем одаберете, твој кров облика и "баца" или степен нагиба и да ли или не желите постојећи кров оставио на или без главе. Запамтите да нови сунце камен пресвучене челик кров долази са 50 година гарантни лист.


За цертификацију на нови кров сунца

Нова сунца кров гаранције

Нова сунца кровни системи, Инц. (касније"компанија") овиме гаранције да оригинални потрошача референт набавке ("власник") који ће сваки нови сунца кровни панел ("табле"): (1) остају слободни од производње недостатке који би да наруши перформансе од комисија; (2 ) бити отпорни на ударац и прављење у брзинама ветра до 120 миља на сат; и (3) дрћи се хаил оштећења. За потребе овог гаранцију, хаил оштећења је дефинисан на следећи начин: (1) продор хаил камење потпуно кроз панел; или (2) пукотине или Сплит челичних подлогама на табли около у тренутку удара.


Ограничење одговорности у Мери у којој од тих панела у ствари које садрже дефектима материјала или производње Израда која утиче на перформансе, компанија да поправите или замените неисправан панел, под условом да компанија је одговорност бити ограничена на укупни издаци не сме прећи разуман замена трошак одређеног дефектан табле у првих 15 година након инсталације и у паду годишње на основу пропорционална за материјал само током преосталих 15 година. Компанија ће покушати замијенити неисправан панели са исте боје или дизајн. Међутим , варијације боја можда постоји између панели произведени у различито време, и компанија може да прекине или да промените дизајн профила одређеног производа. У сваком случају, компанија задржава право замијенити неисправан панел са панел сличан дизајна и боја.

Трансферабилитy ограничене гаранције може бити пребачен до првобитни власник са власником наредне имовине током прве године 5(5) после почетне инсталације производа под условом да пренос информација (својство адреса, једини власник, нови власник) је послао компанији, у року од 30 дана од промена власништва над имовином. Обавештење о промени власништво мора бити послата путем поште предузећа на адреси истакнути.

Аттн : Кров новог сунца гаранције Депт.Далијан град - град Фољан, у Кини

Ова гаранција подложне су следећи услови:


  1. Писани обавештење о дефект мора бити послата поштом предузећа на свој ' адреса подешена у доњем тексту. Обавештавање мора да садржи име и адресу власника тврдио је како су дефектни табли или панеле и мора описују дефект у детаљима.


2 . компанија неће сносити одговорност за, и ова ограничена гаранција се не односи на било какву штету на панела или сва остала својства због било ког разлога а одређени дефектима материјала или производње Израда дефинисан у ограничена гаранција. Ова гаранција не покрива узроци: (1) штете евентуалних недостатака, покрет или тоњења куже у структури на којој кров је инсталиран; (2 ) увредљивих стопало саобраћај настале варијансу у упутствима произвођача; (3 ) оштетити да панела узроковано било које апликације чишћења решења, боје, лакови или модификације било које врсте; (4 ) оштетити да панела узроковано злоупотребе, занемаривања или неправилно руковање током или након инсталације; или (5) штете узроковане пропуст да следите упутства произвођача за инсталацију. Одвојене гарантни лист покрива инсталацију панела може бити доступне од стране извођача на инсталацију.


3 . ова гаранција је једина гаранција компанију чини у односу на новом сунцу кровни панели то продаје. Дилери и инсталатери нови кров сунца панела нисте овлаштени да бисте проширили или измените услове ова гаранција на било који начин.


4 . нема гаранције односити на било који нови кров сунца табли изменио, мењати или променио у дизајн или функцији, након што га је напустио фабрику, осим када на преправку захтијева инсталацију упутства произвођача.


5 . замена било који нови сунца кровни панел компанија да се продужи мандата ова гаранција осим као што је прописано законом.


6 . ова гаранција даје оригиналне референт набавке новог сунца крововима панела одређена законска права.

Ако било које одредбе овог "ограничена гаранција" одржава се од стране суда надлежне јурисдикције бити неважећи, празнина или неизводиво, преостале одредбе ипак и даље настављамо у пуној снази без да будем оштећеног вида или поништени на било који начин.

Нови кров сунца Фосхану Субсидерy фабрике


Питања и одговори

из новог сунца цреп

Питање : Је муња привлачи метални кров?

Одговор : Не постоји апсолутно нема повећања вероватноћу да ваш дом је ударио гром ако имате метални кров. У ствари, ако гром удара твој нови сунце камен пресвучене челик кров, енергију безбедно раствара у целој површини цео кров и можете изаћи у земљу. Такође , јер метални кров није запаљив или запаљив, то је још паметнији избор за црепа у областима склона и озбиљне времену муња.


Питање : Камен Премазан је челични кровни буцно кров?

Одговор : Апсолутно не! Почујте : нови сунце камен пресвучене челик кров је често много мирније него ни за асфалт шиндру крова. Због методу јединствени инсталацију која ствара звук заједно са нам дивно функционалне камене премазни површине, чак и олујних киша ударање панели на крову је не гласније него што би било на крову тешке дрвене схаке.


Питање : Је Руст Проблем са каменим пластифицираног челика кров?

Одговор : не! У ствари, нови сунце камен пресвучене челик кров панели направљен је од високо квалитетне поцинковани челик који је обложен са акрилном основни слој. Керамичке земља-камен грануле онда уграђени преко овај основни слој. На крају, јасно акрил претеране 37 минута је примењена и танких Кора печених на. То је твој дом пружа дуги, издржљиви и ишчезавање отпорна заштита за оралне уживања.


Питање : Је улубио Проблем?

Одговор : Опет не! У ствари, нова сунца камен пресвучене челик кровова можете и супротстави комади леда, сноw товара и екстремне ветра услове без трајних структурних или козметичке. То је један од разлога нам водоотпорни гаранције укључују 120 највеца ветра гаранције (једнак торнадо снаге Ф2!) и 2.5 инчни доћивели гаранцију.

Контактирајте нас уколико имате било каквих питања.


Hot Tags: камени пластифицираног метала, опрема за кровове плочице, камени кров плочица, свестран кров и традиционални кров Керамицке плоцице, Кина произвођачи, добављачи, фабрика, компанија, велепродаја, куповина, јефтино, ниска цена, производи
Сродни производи
Biz bilan bog'lanish
Address:ADD: NO 9, Hengfeng yo'li, Shishan shahri, Nanhai hududi, Foshan shahri, Guangdong viloyati, Xitoy
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian Yangi Sunlight Tuzilishi Materiallari Co., Ltd